معرفی فیلم های سینمای دهه 60 ایران بانی مگ
در ادامه رضا که از کار خود راضی نیست، به کمک اسد سعی میکند در زمینه مراقبت از پیرزنها مشغول به فعالیت شود. اگر هوس دیدن فیلمی در حال و هوای قبل از انقلاب و دههی ۵۰ شمسی را دارید، با فیلم فسیل، که یک فیلم طنز ایرانی جدید است آشنا شوید. این فیلم در سال ۱۳۹۹ ساخته شد اما همین اواخر به سینما راه پیدا کرده و توانسته لقب پرفروشترین فیلم گیشه را مال خود کند.
- اگر به بازی این هنرمند ایرانی علاقه دارید فیلم جاندار را تماشا کنید.
- عاشقانه اجتماعی و سیاه حمید نعمتالله آنقدر تلخ و گزنده از آب در میآید که برای همیشه شمایل زیبا و معصومانهی گلیشفته فراهانی را در نقش دختری ساده اما بلندپرواز و رویایی جاودانه میکند.
- همسرش به رفتارهای او مشکوک شده و با کنجکاوی به رازی هولناک پی می برد.
- که بازی جواد عزتی در این فیلم در جشنواره بسیار مورد تحسین منتقدین قرار گرفته است.
- در این فیلم شبنم مقدمی، مهتاب نصیرپور، قاسم زارع، حمید ابراهیمی و علا محسنی به هنرمندی پرداختهاند.
داستان حول محور پویایی پیچیده یک زوج در مواجهه با جدایی و پیامدهای بعدی تصمیم آنها می چرخد. «جدایی» با بازیهای ظریف، روایت جذاب و کاوش در معضلات اخلاقی، تماشای آن برای هر علاقهمندی به فیلم ضروری است. در سال 1399 سینمای ایران تقریبا تعطیل بود و به همین دلیل اکثر فیلم های سینمایی ایرانی به صورت آنلاین اکران شدند. در این بین هم برخی تهیه کنندگان ترجیح دادند که از اکران آنلاین فیلم های خود جلوگیری کنند و منتظر شرایط مناسب برای اکران عادی باشند.
من ترانه 15 سال دارم
مردم هنوز تصمیم نگرفته بودند بر ترسشان غلبه کنند و فیلم دیدن در سینما را انتخاب کنند و آن عدهای هم که میآمدند چندان راضی بر نمیگشتند. فروش کل سینما ۱,۵۸۷,۰۸۳,۹۹۲,۳۳۴ ریال بود و کل مخاطبی که به سالن سینما رفت ۷,۰۲۸,۷۸۰ نفر بود و فقط در ۳۳۱,۹۳۱ سانس فیلمهای سینمای ایران اکران شدند. امین حیایی، دارا حیایی، زری خوشکام و بهمن پرورش از بازیگران اصلی این فیلم هستند که در جشنواره فیلم فجر نیز خوش درخشید.
فیلم سینمایی عطر داغ
داستان این فیلم درباره سیمین و نادر یک زوج است که با دخترشان ترمه قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارند. سیمین تمام مقدمات را فراهم کرده اما نادر به خاطر پدر مریضش که آلزایمر دارد، نمیتواند از کشور خارج شود. او پرستاری برای پدرش استخدام میکند و روزی به خانه میآید و پدر را در وضعیت بدی میبیند. نادر خشمگین از بیمسئولیتی پرستار، دعوای شدیدی با پرستار میگیرد که عواقب بدی برای او خواهد داشت. داستان فیلم زندان زنان وضعیت زندان سال 1362 زنان را بازگو میکند. طاهره یوسفی رئیسی که به تازگی انتخاب شده با مقررات سخت تلاش میکند تا وضعیت را سامان بدهد.
«دیدن این فیلم جرم است» یکی از فیلم های سیاسی سال ۹۹ است که به لحاظ مضمون و حتی فیلمنامه شباهت های زیادی به «آژانس شیشه ای» ابراهیم حاتمی کیا دارد. در فیلم آژانس شیشه ای این حاج کاظم بود که گروهی از کارکنان یک آژانس هواپیمایی را به گروگان گرفت. در فیلم «دیدن این فیلم…» این امیر است که ضارب را تحویل مقامات نمی دهد و می خواهد خودش عدالت اجرا کند. رامین کاتبی نویسنده ای ناموفق است که کتاب هایش اصلا مورد توجه خوانندگان قرار نمی گیرد. شهرام فرعی، دوست رامین، مخترعی بی مایه، اوضاع او را می بیند، فکری به سرش می زند و به او پیشنهاد نوشتن کتابی پرفروش را می کند. این فیلم روایتگر خانوادهای است که درگیر مشکلات مختلفی همچون اعتیاد، فقر، بیکاری و مشکلات خانوادگی هستند.