معرفی فیلم رقصنده با بازی ریحانه پارسا، امیر جعفری و امین حیایی!
اگر یک فیلم کمدی ایرانی به تمام معنا بخواهیم ببینیم قطعا آن فیلم کلاه قرمزی و پسرخاله است. دو شخصیت دوست داشتنی و جذابی که در سال های بعد هم شاهد قسمت های دیگر از این فیلم (و بعدها نیز یک مجموعه تلویزیونی) بودیم. مجموعه تلویزیونی کلاه قرمزی با اضافه شدن شخصیت های بیشتر جزو پرمخاطب ترین برنامه های صدا و سیما محسوب می شود.
- امین بعد از 40 سالگی در کارش پختگی نشان می دهد و با اعتماد به نفس بیشتری صحبت می کند.
- ضمن اینکه من بازیگرم و حرفهای سیاسی فیلمی که در آن بازی میکنم، پیام سیاسی و شخصی بنده نیست.
- ماجرای «سگکشی» از اواخرِ پاییزِ ۱۳۶۷ تا اندکی پس از آن – کمابیش یک سال – در تهران و باغستان میگذرد.
- در سال 1382 تندیس زرین هنرمند نقش مکمل مرد را در هفتمین جشن خانه سینما برای فیلم عروس خوشقدم دریافت نمود.
- داستان فیلم بارکد درباره جوانی به نام حامد (با بازی بهرام رادان) است که میخواهد در شرکتی استخدام شود.
- مسیر آنها پر می شود از موانعی که هرکدام پس از دیگری از راه می رسند و غلام و مرتضی باید به آنها غلبه نمایند.
ستاره کمدیهای گیشهای در دهه 80
امین حیایی در دهه 80، یکی از ستارههای پرطرفدار سینما بود. فروش خوب فیلمهای او و استقبال مردم از حضور این بازیگر در آثار کمدی، باعث شد بیشتر دست به انتخاب آثار کمدی بزند. اگرچه این فیلمها از لحاظ تجاری موفق بودند، اما بیشتر آنها در دسته کمدیهای گیشهای قرار میگرفتند که حضور این بازیگر بیشتر به آنها محدود شده بود و جایگاه هنری این ستاره را ارتقا نمیدادند. نقشآفرینی او در آثار گیشهپسند تا همین پنج سال قبل ادامه داشت، با این تفاوت که او در دهه 90، مانند دهه 80 ستاره نبود و دوران اوج خود را سپری کرده بود.
آیفون ۱۵ با قیمت فوق نجومی وارد ایران شد!
سامورایی در برلین از فیلم های سینمایی خنده دار ایرانی است که در سال 1397 به کارگردانی مهدی نادری و تهییهکنندگی ابوالفضل صفاری ساخته شد. فیلم در سال بعد در سینماهای کشور اکران شد و بیش از شش میلیارد تومان فروش داشت. داستان درباره سه فرد است که در راس آنها جمشید سامورایی (حمید فرخنژاد) قرار دارد.
فیلم زن ها فرشته اند
فیلم فرمانآرا که در ده رشته مختلف فجر نامزد دریافت جایزه بود، در 8 رشته شایسته دریافت سیمرغ بلورین شد که در میان آنها سیمرغ بهترین فیلم و بهترین کارگردانی نیز به چشم میخورد. فیلم بعدتر در جشنوارههای بینالمللی زیادی نیز به نمایش در آمد و توجهات را به سینمای روشنفکرانه ایران جلب کرد. مردی پاکباخته که برای از دست ندادن آخرین امیدهایش تا آخرین نفسهایش رکاب میزند. حضور «محرم زینال زاده» در نقش نسیم یکی از یادگارهای تاریخ سینمای ایران از طراحی و پرداخت یک شخصیت افغان است و موسیقی جذاب مجید انتظامی نیز نقشی اساسی در به ثمر نشستن بیان حماسی فیلم بر عهده دارد. لیلی با من است که یک فیلم سینمایی کمدی ایرانی مربوط به جنگ ایران و عراق است، یکی از بهترین فیلمهای سینمایی طنز ایرانی محسوب میشود که در سال 1374 ساخته شد.
این فیلم که سکان کارگردانی آن را رامبد جوان در دست داشته بود، توانست به یکی از پرفروشترین فیلمهای سال تبدیل شود و موفقیت بسیار زیادی کسب کند. حضور بازیگران برجسته و بااستعدادی همچون رضا عطاران و نقشآفرینی درخشان وی نیز در موفقیت این اثر بسیار تأثیرگذار بوده است. فیلم «سن پطرزبورگ» دهمین فیلم ساخته شده توسط بهروز افخمی است که در سال ۱۳۸۸ روی پرده سینماها اکران شد. این فیلم که پیمان قاسم خانی فیلمنامه آن را به همراه مهراب قاسم خانی قلم زده، توانست به موفقیت قابل توجهی دست پیدا کند و توجه بینندههای زیادی را به خودش جلب کند. پویایی جذاب و جالب میان پیمان قاسم خانی و محسن تنابنده نیز یکی از دلایل موفقیت این اثر به شمار میرود و توانسته جذابیت دو چندانی به آن ببخشد اگرچه سازندگان نتوانستند به خوبی از استعداد امین حیایی در این اثر کمدی بهره ببرند. کمال تبریزی نه تنها سکان کارگردانی فیلم «لیلی با من است» را در دست داشته بلکه فیلمنامه آن را نیز به همراه رضا مقصودی قلم زده و خودش نیز آن را تدوین کرده است.