فیلم سینمایی ایرانی جدید 1402 + خلاصه داستان
زیادهروی در عشق تبدیل به جنون شده و دردسرهای زیادی را ایجاد میکند. در این فیلم میتوانید رویداد تاریخی آتشسوزی سینما رکس را از زاویهای متفاوت ببینید. نوشتن فیلمنامه این اثر بر عهده شهرام مکری و نسیم احمدپور بوده است که موفق شد جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره داکا را از آن خود کند.
- دنیای فیلم و سریال یکی از بهترین راه های بیان نا بهنجاری ها و دردهای اجتماعی می باشد، که توسط بسیاری از کارگردانان به زیباترین شکل ممکن مورد استفاده قرار می گیرد.
- فیلم سینمایی هزارپا در رتبه اول لیست پرفروش ترین فیلم های سال 97 قرار گرفت و توانست لقب پرفروش ترین فیلم ایرانی 97 را به خود اختصاص بدهد و همچنین یکی از اعضای لیست پربیننده ترین فیلم تاریخ سینمای ایران نیزهست.
- آنها از کودک آزاری در یک کلیسای کاتولیک در ماساچوست آمریکا روایت برداشتند، و در سال ۲۰۰۳ برنده جایزه پولیتزر خدمت به عموم شدند.
- فیلم ضعفهای زیادی دارد اما از نظر جلوههای ویژه یک سر و گردن از فیلمهای دیگر ایرانی بهتر عمل میکند وسعی کرده شبیه به فیلمهای درام مسابقهای هالیوودی باشد و در این تقلید، تا حد زیادی موفق عمل کرده است.
فیلم لاله یکی از پرحواشیترین و پرهزینهترین فیلمهای تاریخ سینماست. فیلمی که در نهایت با یک مارکتینگ افتضاح و زمانبندی اکران نامناسب، باعث شد کمتر کسی بتواند آن را ببیند. ابراهیم حاتمیکیا، فیلم ارتفاع پست را از روی ماجرای این ۴ هواپیما ربا ساخت که مرداد ماه سال ۸۱ به نمایش درآمد و جوایز متعددی را هم برد. فیلم یک اثر اعتراضی است و درباره مردمی صحبت میکند که خشمگین هستند اما دلشان در این آب و خاک گیر کرده است. فیلم مانند آثار اولیه حاتمی کیا که انتقادهای درست و بهجایی به سیاستمداران داشت، درباره رفتارغلط صاحبان قدرت است و سومدیریتها است.
هدیه تهرانی و فریبرز عرب نیا در شوکران
شوکا دختر جوانی است که به علت فقر خانواده مجبور می شود به ازدواج با پسر عقب افتاده ای تن دهد تا کمی از بار مشکلات خانواده کم شود، اما جلیل شاگرد خیاط دل در گرو شوکا دارد و این موضوع اتفاقاتی را به وجود می آورد. مردی به نام عزیز برای تملک و فروش مایملک پدری خود به کشور باز می گردد. نفس عمیق داستان سه جوان است که در نقطه عطفی از زندگیشان به یکدیگر می رسند و با هم این راه را می پیمایند.
دختری با کفشهای کتانی
هرچه آمار و ارقام ارائه شد که کسی در سینما کرونا نمیگیرد، فایده نداشت. مسئولان هم نتوانسته بودند با وعدههای مالی تهیهکنندگان را تشویق به اکران فیلمهای خوب ایرانی در سینما کنند. انتخابات، مرگ روزانه ۷۰۰ نفر در تابستان بر اثر کرونا همه آن چیزی بود که مردم با آن روبرو شده بودند و کمتر تمایلی به دیدن فیلم در سینما داشتند.
۲۵ فیلم هیجانانگیز با موضوع قاتل سریالی که باید تماشا کنید
ماجرای قاچاق دختران ایرانی به کشورهای شیخنشین حاشیه خلیج فارس و سواستفاده از آنها موضوعی است که جراید دوره دولت اصلاحات به آن پرداختند و مهدویان آن را سوژه فیلمش در سال ۹۶ کرد. فیلمی خوش ساخت و ملتهب و نفسگیر که هر انسان دغدغهمندی را به تفکر وا میدارد. دیگر این را همه میدانند که «جدایی نادر از سیمین» یا همان «جدایی»- نام بینالمللی فیلم- پرافتخارترین و معروفترین فیلم ایرانی در سطح سینمای جهان است. اثری که برای اولین بار مجسمه طلایی اسکار را برای سینمای ایران به ارمغان آورد و راه فیلمساز هوشمند و باهوشش را برای تبدیل شدن به فیلمسازی بینالمللی هموار کرد. عباس کیارستمی یکی از نابترین شمایل تاریخ سینمای جهان، «طعم گیلاس» را به به عنوان نهمین فیلم بلند سینمایی در کارنامه درخشان خود در سال ۱۳۷۶ جلوی دوربین برد. این فیلم برای کیارستمی جایزه نخل طلای جشنواره فیلم کن را در سال 1997 به بار آورد تا بیش از همیشه نام کیارستمی در سطح سینمای جهان طنینانداز شود.